Protiteroristické cvičení SAS, Parachute Regimentu a Londýnské Metropolitní policie 
Po společném velkém protiteroristickém cvičení SAS, Parachute Regimentu a Londýnské Metropolitní policie společný štáb rozhodl, že všechny týmy absolvují společný pobyt v přírodě spojený s teambuildingem, aby se mezi nimi podnítila soutěživost a utužila spolupráce.
První večer se celá skupina utáboří u lesa a instruktor zadá první úkol: Vyrazit do lesa a přinést zpátky zajíce k večeři.
Jako první startují muži z SAS. Zmizí v lese, po pěti minutách tlumeně štěkne Heckler u. Koch, za další minutu jsou zpátky v táboře a přinášejí zajíce čistě střeleného mezi oči. Rozhodčí cvičení září spokojeností.
Jako druzí jdou do akce výsadkáři. Dopijí pivo, namalují si obličeje, nasadí bodáky, sundají transportní pojistky z granátů a s řevem vyrazí do lesa. Další hodinu se ze všech stran ozývají dávky z útočných pušek i kulometů, výbuchy granátů, tu a tam lesem prskne světlice, po hodině se poněkud očazení výsadkáři utahaně trousí z lesa a hrdě vlečou zuhelnatělé a rozstřílené cosi, co se podle uší podaří identifikovat jako zajíce. Rozhodčí sice brblá, že to možná bylo poněkud zdlouhavé a hlučné, ale co naplat, úkol je splněn.
Poslední vyrážejí policisté - s sebou si berou kelímky s kávou, sáčky s koblížky a volným krokem se loudají do lesa. Zbytek noci se pak po rádiových vlnách nesou hlášení stylu "...podezřelý právě zabočil doprava k pasece..." "Prchající spatřen, voláme všechny hlídky v oblasti...", až se ráno sejdou všichni v táboře, mokří, nevyspalí a špinaví, a mezi sebou vedou v poutech veverku.
Rozhodčí si ji užasle prohlíží: "No, pánové, možná jsme si nerozuměli, já po vás chtěl zajíce, tohle je veverka, zkuste to ještě jednou!"
Policisté znovu otráveně zalezou do lesa, hodinu nic... dvě hodiny nic... půl dne nic... Nakonec se objeví až další den ráno a opět vedou veverku, tentokrát ve značně zuboženém stavu - vyražené zuby, monokl pod okem, natržený ocásek...
Rozhodčí vztekle vyštěkne: "To si snad děláte srandu, dvakrát jsem vám říkal ať přinesete zajíce a podruhé mi strkáte veverku!"
Vtom jeden policista zkroutí veverce přední tlapku za záda a veverka zaúpí: "Jsem zajíc, vole! Jasně, jsem zajíc!"

Komentáře

asaaaa 
Tak něco takovýho jsem dlouho nečetl mně to tak pobavilo až jsem si poprskal monitor kafem :))

fakt super hezky nice


Vložit komentář
Vyplňte formulář níže a přidejte váš vlastní komentář.









Vložit:






Schvalování je na tomto blogu aktivní. Váš záznam potřebuje kontrolu administrátora předtím, než se zveřejní.